Faipari felületkezelő anyagok, csiszolóanyagok, ragasztók webshop, felületkezelés | NATEX Kft.

Faipari
Szaküzlet
Oli Natura Pflegeöl- ápoló olaj
Oli Natura Pflegeöl- ápoló olaj
Leírás:
A termék egy mélyen beszívódó, gyorsan száradó ápoló olaj, a természetes olajjal kezelt fa, parketta és parafa felület első és többszöri ápolására. Egyszerre tisztító-, és ápolószer, ami visszaadja a kopott, olajozott felületeknek, azok szépségét és ragyogását. A gyárilag olajjal kezelt parkettapadló további védelmet kap nedvesség ellen az illesztéseknél és a peremeknél.
A természetes, színtelen változat mellett, fehér színben is kapható, a fehér vagy szürke olajjal kezelt felületek ápolására.

Felhasználása:
1. A felületnek tisztának, száraznak, zsír-, olaj-, viasz-, és pormentesnek kell lennie. Ha szükséges, tisztítsa elő a felületet az OLI Natura fatisztító szappannal. Tartsa be a gyártó használati utasításait! Használjon enyhén nedves törlőruhát az ápolószerek esetleges maradványainak - amelyek megakadályozhatják az anyag egyenletes felvitelét- eltávolítása érdekében.
2. Jól rázza fel az olajat, és vékonyan, egyenletesen terítse szét egy pamut ruhával vagy szórópisztollyal.
3. Fényezze át a felületet rögtön a kezelés után, kisebb felületeket egy száraz, szöszmentes ruhával, míg a nagyobb felületeket fehér párnás csiszológéppel.
Változat leírása
1 L-es
Cikkszám: OLIA1395
Bruttó ár
5.845 Ft
Mennyiség
 (liter)
liter
 
Az ár a 27%-os áfát tartalmazza.