Faipari felületkezelő anyagok, csiszolóanyagok, ragasztók webshop, felületkezelés | NATEX Kft.

Faipari
Szaküzlet
Oli Natura Hartwachsöl- kemény viaszolaj
Oli Natura Hartwachsöl- kemény viaszolaj
Leírás:
A termék az olaj és a viasz egy különleges kombinációja belső fafelületek félszíni kezelésére. Míg az olaj mélyen beivódik a fába,
a viasz a fafelületen marad selyemfényt eredményezve, amelyet polírozással tovább fokozhatunk. Az így kezelt felületet könnyű tisztítani, ellenáll a szennyeződéseknek és a nedvességnek anélkül, hogy eltömítené a fa pólusait.Így a fa továbbra is szellőzik.

Felhasználása:
1. A felületnek tisztának, száraznak, zsír-, olaj-, viasz-, és pormentesnek kell lennie. 80/10/120 as csiszolópapírral kell a felületet megcsiszolni.( Attól függően, hogy milyen durvaságú felületet szeretnénk.) Fapadlók kezelésénél ajánljuk , hogy a rések OLI réskitöltővel legyenek kitöltve, és a forgácsok legyenek eltávolítva a végső csiszolás előtt.
2. Jól rázza fel a terméket, és óvatosan öntse a felszínre. (kb. 30-40 gr/ m2) Ezután terítse szét egyenletesen, vékony rétegben ecsettel,simítólapáttal vagy festékhengerrel. Nagy felületekre mindig szakaszokban vigye fel.
3. 20-30 percig engedje, hogy az olaj felszívódjon. Ezután a felületet ronggyal, vagy gépi felhordás esetén vlies-szel kell visszatörölni.
4.6-8 órás száradás után ismételje meg a 2. és 3. pontban leírtakat.
5. A levegő páratartalmától és a hőmérséklettől függően a felület 2-3 nap múlva használható.Ez idő alatt a felületet óvni kell a nedvességtől.
Változat leírása
1L
Cikkszám: OLIA1368
Kiszállítási határidő: 1-5 munkanap
Bruttó ár
8.981 Ft
 
Mennyiség
 (liter)
liter
 
Változat leírása
2,5L
Cikkszám: OLI1368
Kiszállítási határidő: 1-5 munkanap
Bruttó ár
21.063 Ft
BruttóBr. egységár:
8.425,2 Ft / liter
Mennyiség
 (darab)
darab
 
Az ár a 27%-os áfát tartalmazza.