Faipari felületkezelő anyagok, csiszolóanyagok, ragasztók webshop, felületkezelés | NATEX Kft.

Oli-Natura Yacht & Teaköl- UV stabil kültéri olaj (hajók, verandák, medencék)
Oli-Natura Yacht & Teaköl- UV stabil kültéri olaj (hajók, verandák, medencék)
Leírás:
Az Oli-Natura Yacht és tikfa olaj univerzális, rendkívül hatékony, tartós UV ellenállású olaj kültéri használatra. Különösen kemény-, vagy egzotikus fafajtákhoz éppúgy, mint préselt vagy vákuumimpregnált puhafából készült yacht fedélzetek, verandák,medencék és kerti bútorok időjárásálló kezelésére. Az olaj rendkívül ellenállóvá teszi a felületet és kiemeli a fa természetes színét. A terméket könnyű felhordani, mélyen beivódik. A nap UV sugárzását hatékonyan blokkolja, és megvédi a fa anyagát a szürküléstől. Natúr illetve színezett változatban is kapható (tikfa, ezüstszürke).

Felhasználása:

1. A felületnek tisztának, száraznak, zsír-, olaj-, viasz-, és pormentesnek kell lennie. A már időjárás által megviselt fafelületek esetén elsőként az OLI-NATURA kültéri tisztítóval végzett tisztítást ajánljuk.Ha szükséges, dörzspapírral távolítsuk el a kiálló farostokat, és dörzsöljük végig a durvább felületeket 220-as csiszolópapírral.
2. Jól rázza fel a terméket, és óvatosan öntse a felszínre. (kb. 40-80 gr/ m2) Ezután terítse szét egyenletesen, vékony rétegben ecsettel a fa erezete mentén. Kezdje a fa keresztmetszeti területén. Nagy felületekre mindig szakaszokban vigye fel.
3. 20 percig engedje, hogy az olaj felszívódjon, ezután a felesleges olajat távolítsa el egy pamut ruhával.A már időjárás által megviselt és magas nedvszívó- képességű fafelületek esetén ismételje meg az eljárást.
4.A felület konszolidálása és az időjárás-ellenálló- képesség fokozása érdekében röviden polírozza a felületet egy fehér ruhával.
5. A levegő páratartalmától és a hőmérséklettől függően az olajjal kezelt felület 1-2 órás száradási idő után porszáraz, 2-3 nap után pedig teljesen megszárad..Ez idő alatt a felületet óvni kell a nedvességtől.
Változat leírása
1 L-es színtelen
Cikkszám: OLIA1397
Bruttó ár
7.451 Ft
Mennyiség
 (liter)
liter
 
Változat leírása
1 L-es, teak színű
Cikkszám: OLIA1398
Bruttó ár
7.451 Ft
Mennyiség
 (liter)
liter
 
Az ár a 27%-os áfát tartalmazza.